A Simtec Hungary ANSYS rendezvényének összefoglalója

A Simtec Hungary Kft., az Ansys Channel Partnere múlt héten Budapesten hívta össze a mérnököket és az iparági szakembereket egy különleges Mérnök Reggelijére. Ez azonban nem csak egy újabb találkozó volt. Lehetőség volt arra, hogy elméyüljenek az ANSYS oktikai szimulációiban, mindezt egy remek kávé és az ízletes reggeli kíséretében.

Kávé a lendületért

Az esemény délelőtt 10 órakor kezdődött és egy kötetlen üdvözlő szekcióval kezdtük, ahol a különböző hátterű résztvevők kicsit jobban megismerhették egymást. A hangulat fantasztikus volt és mindenki kíváncsian várta, mit tartogat a nap.

Merüljünk el az ANSYS optikai szimulációiban

10:30-kor az ANSYS optikai portfóliójának átfogó áttekintésével folytattuk, ami ezen rendezvény témájaként szolgált. Ez azonban nem csak a szoftverspecifikációk átfutását foglalta magába, hiszen mint mindig, most is arra törekedtünk, hogy bemutassuk, hogy ezek az eszközök hogyan befolyásolhatják közvetlenül a résztvevőink mindennapi munkáját, intelligensebb, hatékonyabb megoldásokat kínálva összetett mérnöki kihívásokra.

Vessünk egy pillantást az ANSYS Optics 24R1-re

Az esemény fénypontja 11 órakor jött el, amikor is bemutatásra került az ANSYS Optics 24R1. Nem csupán felsoroltuk a funkciókat, hanem megmutattuk, hogy a legújabb frissítések hogyan változtathatják meg a játékot a mérnöki szimulációk terén, a teljesítmény, a felhasználói élmény javulásával és az új képességekkel, amelyek kibővítik a lehetőségeket. Világos bizonyítékot mutattunk arra vonatkozóan, hogy a mérnöki eszközök hogyan fejlődnek, hogy megfeleljenek a modern kihívásoknak.

Reggeli és Brainstorming

Délután 1 órára ismét a kötetlen beszélgetésre került a hangsúly és ekkor történt a varázslat. Öröm volt látni, hogy a csodás reggeli elfogyasztása közben szabadon folyt a társalgás. Ötleteket cseréltek, problémákat vitattak meg a lehetséges megoldásokat boncolgatva. Mindez rávilágított egy kulcsfontosságú dologra: az innováció gyakran az együttműködésből fakad, mi pedig örömmel biztosítottunk egy olyan nyugodt környezetet, ahol a gondolatok elkalandozhattak.

Alig várjuk

A Simtec Hungary Kft. Mérnökök Reggelije nem csak egy közös reggeliről vagy a szoftverek bemutatásáról szólt. Egyfajta lépcsőfok volt az innováció felé, bepillantást engedve a mérnöki szimulációk jövőjébe. A résztvevők nemcsak teli hassal távoztak, hanem új meglátásokkal és ötletekkel, hogyan alkalmazzák az ANSYS Optics 24R1-et a munkájukban.

Ez az esemény csupán a kezdet. A Simtec Hungary Kft.-nél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az iparági szakembereket összehozzuk azokkal az eszközökkel és tudással, amelyekre a mai mérnöki kihívások megoldásához szükségük van. És itt nem állunk meg.

Ezennel örömmel hívjuk meg Önt a közelgő Technology Day rendezvényünkre, ahol még mélyebben foglalkozunk az innovatív megoldásokkal és az élvonalbeli technológiákkal.

Készen áll arra, hogy felfedezze, mit tartogat a jövő a mérnökök számára? Kattintson ide, tudjon meg többet a Technology Day-ről és biztosítsa be az ingyenes helyét még ma!

Kövessen minket és tájékozódjon a rendezvényeinkről! Feszegessük továbbra is a határokat, együtt megtudunk küzdeni a holnap kihívásaival!